gratis fruitautomaten

Speel nu!

Dit is een traditionele fruitautomaat met een basis spel en een boven spel. Je start hier met het basis spel en er zijn drie rollen met een inzet van een credit per draai. Je kunt op het schema zien welke prijzen je kunt winnen bij de Steptimer fruitautomaat. De ster maakt het mogelijk om de mooiste prijzen te winnen. Bij vier of meer punten op de meters kun je naar het bovenspel gaan.

Het bovenspel bij de Steptimer gokautomaat

Bij deze fruitautomaat kun je bij het bovenspel 5 of 40 credits per ronde inzetten. Het bovenspel kent 5 actieve winlijnen. Speel je met 40 credits per ronde dan kun je nudges gebruiken om de drie bovenrollen na stilstand in maximaal drie stappen naar een winnende combinatie te brengen.

Een goede gokkast!

Het is een zeer mooie fruitautomaat met mooie symbolen en snel te begrijpen regels. Het is mogelijk om gratis te starten om vervolgens de meest mooie prijzen te winnen, wanneer je jouw eigen geld gaat inzetten.

Starten met een bonus?

Er zijn verschillende mogelijkheden om een mooie prijs te winnen bij deze fruitautomaat. Het is mogelijk om te starten met de bonussen bij deze online gokkasten. Het is mogelijk om de meest mooie prijzen te winnen in deze online gokkast.

Lekker klassiek!

Het is een ware klassieke gokkast als je naar deze slot machine kijkt. Het ziet eruit als de oude gokkasten welke je vroeger tegen kon komen in de cafetaria`s, cafes en kroegen. Het is niet vreemd, dat je volop kunt genieten van de mogelijkheden van deze mooie video gokkast Steptimer. We weten zeker, dat ook jij er een leuke tijd kunt krijgen.

Waarom wachten?

Het is niet nodig om nog langer te wachten. Het beste is het om zelf deze gokkast wat beter te leren kennen. Ook is het zo, dat je natuurlijk het snelste een online gokkast leert kennen wanneer je deze zelf beoefent en bekijkt. Het is dan namelijk mogelijk om maximaal te genieten van de mogelijkheden van deze video slot machine Steptimer. We kunnen ons niet voorstellen, dat je van een bezoek aan deze gokkast spijt krijgt. Iedereen is echter anders en we weten, dat er voldoende gokkasten en video slot machines zijn om uit te kiezen. Ons advies is echter om hier gewoon een kijkje te gaan nemen om er volop van te genieten!Veel succes bij het bezoeken van deze mooie online gokkast.

Omnislots Casino

€300

Nu spelen
visamastercardnetellersofortpaysafe cardskrillmaestro

Fruitautomaten

Joker Wintime Joker Wintime
Multiplayer4Player Multiplayer4Player
Sizzling Peppers Sizzling Peppers
Random Runner Random Runner